Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació permanent L’ensenyament adreçat a les persones adultes posa a l’abast de la població de més de 16 anys la possibilitat d’accedir als diferents nivells d’estudis i col·labora en la formació integral i contínua de la població adulta de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Formació permanent

L’ensenyament adreçat a les persones adultes posa a l’abast de la població de més de 16 anys la possibilitat d’accedir als diferents nivells d’estudis i col·labora en la formació integral i contínua de la població adulta de la ciutat.

Es tracta d’un conjunt d’activitats d’aprenentatge gràcies a les quals les persones adultes desenvolupen les seves capacitats, enriqueixen els seus coneixements i milloren les seves competències tècniques i professionals.

 

Escola d’Adults

L'educació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge que permeten que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals.

Rubí Forma

Des de Rubí Forma, equipament ubicat a la rambleta de Joan Miró, s/n, es treballa per millorar l’ocupabilitat de les persones i procurar la seva inserció laboral.

Escola Oficial d’Idiomes

L’EOI de Rubí és un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns que imparteix els cursos d’ensenyaments especialitzats regulats per la Llei orgànica d’educació (LOE) i la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

Servei Local de Català

El Servei Local de Català té l'objectiu de facilitar el coneixement i promoure l'ús de la llengua catalana en tots els àmbits.