Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dèlia Quartet 6 de maig de 2021 a les 20.30 h https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/ensenyaments-artistics/escola-municipal-de-musica-pere-bures/cicle-de-cambra-2021/delia-quartet/@@images/image/preview

Dèlia Quartet

6 de maig de 2021 a les 20.30 h

Estel Vivó Casanovas, saxòfon soprano
Queralt Vivó Casanovas, saxòfon alt
Aaron Lara Bel, saxòfon tenor
Pol Cabrera Plaza, saxòfon baríton

Dèlia Quartet, amb el concert Traçant emocions, proposa un programa d'una gran versatilitat i amb la sensibilitat com a eix transversal. Evocant imatges d'arreu del món, ens porta del tango argentí fins a una peça inspirada en Addis Abeba (Etiòpia), tot passant per la música russa. La riquesa multicultural de la qual gaudim en aquest concert ens mostra un quartet de saxòfons plural on diversos estils hi tenen cabuda.

 

Programa


Quatuor en Fa mineur - H. Reinhart (1958)
I. Allegro non troppo
III. Adagio

Tango pour une princesse désespérée - D. Salleras (1980)

Soñando una nana - D. Salleras (1980)

Quartett für vier Saxophone Op. 109 - A. Glazunov (1865-1936) 

Ciudades - G. Lago (1960)
- Sarajevo
- Addis Abeba 

Atom Hearts Club Quartet - T. Yoshimatsu (1953)
I. Allegro. Progressive!
II. Andante. A cheap love scene
III. Scherzo. Philanderer's steps

Recitation Book - D. Maslanka (1943 - 2017)

V. Fanfare - Variations on "Durch Adams Fall"

 
Dèlia Quartet

 

Dèlia Quartet és un quartet d’estudiants d’Interpretació de Música clàssica i contemporània de Saxòfon del Centre Superior Liceu de Barcelona. El grup està format per Estel Vivó Casanovas, saxòfon soprano i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat; Queralt Vivó Casanovas, saxòfon alt i becària de la Fundació de Música Ferrer-Salat; Aaron Lara Bel, saxòfon tenor; i Pol Cabrera Plaza, saxòfon baríton. La formació de música de cambra va començar la seva trajectòria el setembre de 2019 sota el mestratge del professor Albert Julià Torné.

Les seves interpretacions els han portat a guanyar premis com el Primer Premi al Rookie Chamber Music – V Concurso Nacional de Música de Cámara (2020) i el Segon Premi al II Concurs Internacional Cambra Romànica (Andorra, 2020).

El quartet ha actuat principalment a Catalunya i Espanya en festivals com el Liceu Sax Festival 2020, compartint cartell amb artistes com J.Y. Fourmeau, P. Gusnar, J.P. Silva, X. Larsson i A. Julià; l’edició 2020 del cicle Música als Parcs (Parc Güell), el 10è Festival de Pasqua de Cervera, el Cicle de Concerts Afinitats de la Sala Parés (2021) i també ha tingut una projecció internacional al 5è Festival Internacional de Música CiMa (Colòmbia) i el V Cicle Cambra Romànica (Andorra).

Dèlia Quartet ha rebut classes magistrals de música de cambra de Jean-Yves Fourmeau, David Salleras, Víctor Estapé, Paul Cortese, Daniel Garcia, Gabriel Amargant, Xavier Larsson, Miguel Vallés i Jordi Sabater.

 

Tots els concerts es faran respectant les mesures contra la COVID-19.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0