Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Com a elements complementaris a l’oferta educativa, l’escola posa l’abast d’alumnes i famílies recursos i serveis que permeten el seguiment del procés educatiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Serveis

Com a elements complementaris a l’oferta educativa, l’escola posa l’abast d’alumnes i famílies recursos i serveis que permeten el seguiment del procés educatiu.
Aules d’estudi

El centre posa a disposició dels alumnes que ho sol·licitin un servei d’aules d’estudi en funció dels horaris lectius.

 

Tutories

Les tutories representen un element de seguiment de l’evolució de l’alumne. Estableixen els mecanismes de relació entre el professor i la família.

El professor d’instrument serà el tutor de l’alumne. Si es dona el cas que l’alumne no estudia cap instrument, ho serà el professor de llenguatge musical i, si tampoc en fa, ho serà el professor de l’activitat realitzada.

Tots els professors tenen un horari reservat per a les entrevistes.

 

Avaluació

La relació entre l’alumne i el professor és bàsica per afavorir l’avaluació continuada; també ho és la relació entre els pares i els professors. Fem dues avaluacions: al gener i al juny. 

 

També disposem d’altres serveis com:

 

Préstec d’instruments

L’escola prestarà instruments als alumnes que ho necessitin, per un període d’un quadrimestre, sempre i quan n’hi hagi disponibilitat. L'alumne pagarà 10€ per curs i es responsabilitzarà de tornar-lo en el mateix estat en què se li ha lliurat.

 

Sala d’espera

Al 1r pis de l’Escardívol es troba la sala d’espera. Hi trobaràs material de lectura i mobiliari que permet als usuaris, en especial als alumnes de l’escola, llegir, estudiar i fer deures en les estones d’espera.

Els menors només podran romandre en aquest espai sota la tutela d’un adult que se’n faci responsable i procuri silenci.

A causa de la Covid-19, aquesta sala està temporalment deshabilitada.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0