Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Creixença L’Ajuntament posa a disposició de les famílies l’Espai Creixença, un lloc de convivència familiar i educatiu per a infants menors de tres anys no escolaritzats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Espai Creixença

L’Ajuntament posa a disposició de les famílies l’Espai Creixença, un lloc de convivència familiar i educatiu per a infants menors de tres anys no escolaritzats.

El servei, situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, ofereix un espai de joc i relació amb diferents possibilitats i vivències que ajuda als nens i nenes a créixer emocionalment segurs acompanyats dels seus pares.

Les famílies participen dels jocs i les activitats dels infants i comparteixen amb altres famílies moments de relació i descoberta. Tot plegat, sota la supervisió d’una educadora, que condueix les activitats i acompanya i assessora els adults en els dubtes que puguin tenir.

La inscripció a l'Espai Familiar Creixença per al curs escolar 2021-2022 tindrà lloc del 27 al 30 de setembre a través la Seu Electrònica. Si no es disposa de suport informàtic, es pot descarregar la preinscripció de la seu i presentar-la a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, amb cita prèvia.

L'Espai Creixença està previst que comenci el dia 2 de novembre.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
5