Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Creixença Paral·lelament, l’Ajuntament també posa a disposició de les famílies l’Espai Creixença, un lloc de convivència familiar i educatiu per a infants menors de tres anys no escolaritzats. https://www.rubi.cat/ca/temes/educacio/educacio-infantil-de-primer-cicle/espai-creixenca/@@images/image/preview

Espai Creixença

Paral·lelament, l’Ajuntament també posa a disposició de les famílies l’Espai Creixença, un lloc de convivència familiar i educatiu per a infants menors de tres anys no escolaritzats.

El servei, situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, ofereix un espai de joc i relació amb diferents possibilitats i vivències que ajuda als nens i nenes a créixer emocionalment segurs acompanyats dels seus pares.

Les famílies participen dels jocs i les activitats dels infants i comparteixen amb altres famílies moments de relació i descoberta. Tot plegat, sota la supervisió d’una educadora, que condueix les activitats i acompanya i assessora els adults en els dubtes que puguin tenir.

Les inscripcions a l'Espai Familiar Creixença per al curs escolar 2020-2021 encara no estan obertes. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1