Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transport adaptat L’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de transport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Transport adaptat

L’Ajuntament de Rubí ofereix un servei de transport adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal.

Transport adaptat_02Es tracta d'un servei no competencial que utilitzen actualment una trentena de persones per desplaçar-se a centres ubicats als municipis de Terrassa, Sabadell, Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Valldoreix.

El servei inclou dues línies de transport:

 Línia Sant Cugat del Vallès - Ripollet 
 
Línia Terrassa - Sabadell 

 

 

Qui pot utilitzar el servei?


Són possibles usuàries del servei les persones amb discapacitat intel·lectual i dificultats de mobilitat empadronades a Rubí i que assisteixen a recursos ocupacionals d’altres municipis. Les dificultats de mobilitat fan referència exclusivament a dos supòsits:

  • Dificultats de mobilitat per raó d’una incapacitat física
  • Dificultats de mobilitat per raó de problemes per orientar-se de forma autònoma i amb necessitat d’acompanyament en els desplaçaments

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0