Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí ofereixen un Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) a les persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d’integració social, o que presenten també una manca d’autonomia personal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Servei d'Atenció Domiciliària (SAD)

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí ofereixen un Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) a les persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d’integració social, o que presenten també una manca d’autonomia personal.

L'empresa Suara és l'encarregada de prestar aquest servei, dins del qual es que s'inclouen atencions personals, ajuda a la llar i suport social.

Els objectius del SAD són:

  • Allargar el temps d’estada al domicili i al propi entorn.
  • Potenciar la qualitat de vida de la persona, l’entorn relacional i la família.
  • Oferir suport en els moments crítics per tal d’evitar la claudicació.
  • Fer detecció precoç de situacions de risc.
  • Mantenir i promoure l’autonomia.

La finalitat del SAD és atendre les mancances d’autonomia personal, tot cobrint les necessitats bàsiques de la vida diària i les necessitats relacionals de les persones, per tal d'evitar processos de deteriorament personal i/o social.

Per poder sol·licitar i valorar aquest servei, cal demanar una cita a Serveis Socials de l'Ajuntament: serveis_socials@ajrubi.cat

   

Qui pot utilitzar el servei?


El servei es destina a les persones i/o unitats de convivència següents:

  • Persones en situació de dependència amb el grau i nivell que contempla la implementació de la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.
  • Persones i/o unitats de convivència amb manca d’autonomia personal que es troben amb greus dificultats per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana, per motius físics, psíquics i/o socials. Principalment, persones que viuen soles i no tenen suport familiar i/o social per atendre les seves necessitats bàsiques o que viuen amb altres persones que no poden atendre aquestes necessitats.
  • Persones i/o unitats de convivència en situació de risc social, o bé persones i/o unitats de convivència en situacions de manca de capacitats o hàbits per a l’autocura, i/o dificultats per a l’atenció als membres de la família, prioritzant els infants i altres persones en situació de vulnerabilitat, que poden esdevenir situacions de risc.

El Servei d’Atenció Domiciliària inclou els següents serveis:

  • Servei d’Atenció a la Persona (AP)
  • Servei de Neteja i Manteniment de la Llar (ALL)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
1