Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2018 El Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional 2018 va tenir com a acte central una jornada molt participativa a la plaça del Doctor Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

2018

El Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional 2018 va tenir com a acte central una jornada molt participativa a la plaça del Doctor Guardiet.

La jornada va permetre a la ciutadania conèixer de primera mà l’activitat que desenvolupen entitats i organitzacions com el Club Escola de Futbol Can Mir, AVAN, el Club Horitzó, APDIR, el Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i l’AMPA d’aquesta escola, el Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat, RubiTEA, DAPSI, la Llar Ca n’Alzamora i l’empresa municipal Font del Ferro. A través d’activitats i parades informatives, aquests col·lectius van mostrar la seva tasca i les seves principals reivindicacions. Unes demandes que també van sintetitzar en un manifest elaborat conjuntament.
   

Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional 2018

    

La jornada va comptar amb la complicitat de diferents entitats culturals, que van acompanyar amb les seves actuacions les reivindicacions de les persones amb diversitat funcional. Aquest va ser el cas de l’Escola de Ball Vuit Temps, el Grup de Capoeira Institut Colgate, els Castellers de Rubí, el grup de sevillanes de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol i l’Orquestra de la Diversitat de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. A més, la Biblioteca Mestre Martí Tauler va habilitar un espai de lectura infantil on persones voluntàries de l’establiment Lectors al tren i del Servei de Rehabilitació Comunitària van llegir contes adaptats o relacionats amb la diversitat funcional.

La commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional també va incloure la projecció de la pel·lícula Campeones al Teatre Municipal La Sala, un taula rodona d'entitats a Ràdio Rubí i un taller infantil de llengua de signes a la Biblioteca, dirigit per l'Associació de Persones Sordes de Sabadell.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0