Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Serveis Integrals d'Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS) L’Ajuntament de Rubí, a través del Rubí Forma i el Servei de Diversitat Funcional, impulsa la implementació a Rubí del programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS), subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa Serveis Integrals d'Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Rubí Forma i el Servei de Diversitat Funcional, impulsa la implementació a Rubí del programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS), subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu.

Aquest facilita atenció individualitzada i orientació a persones amb algun tipus de discapacitat física, intel·lectual i/o sensorial, amb certificat superior al 33% amb l’objectiu que trobin feina al mercat de treball ordinari. El programa es concreta a Rubí a través d’un conveni que el Consistori ha signat amb la Fundació Grupo Hada que gestiona projectes d’inserció laboral i formació ocupacional per a persones amb discapacitat a diferents municipis del Vallès Occidental. La posada en marxa del servei s’emmarca en el Pla d’Atenció a les Persones amb Diversitat Funcional 2019-2022.

A través del SIOAS, les persones que ho necessitin poden trobar al Rubí Forma un preparador/a laboral que els acompanya durant tot el procés de recerca de feina i inserció laboral; i un prospector/a laboral que contacta amb el teixit empresarial més adequat i ajusta les demandes tant de la persona participant al programa com de l’empresariat, oferint, si s’escau, accions formatives ocupacionals.

Les persones interessades a formar part del programa s’han de dirigir o bé al Rubí Forma o bé a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0