Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats d'oci i lleure de cap de setmana d'APDIR Aquest és un projecte dirigit a persones de Rubí amb diversitat funcional que busca fomentar el lleure en aquest col·lectiu, així com potenciar la seva autodeterminació i socialització. També s'hi treballen de manera transversal hàbits d’higiene i el respecte entre companys/es i els monitors/es. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Activitats d'oci i lleure de cap de setmana d'APDIR

Aquest és un projecte dirigit a persones de Rubí amb diversitat funcional que busca fomentar el lleure en aquest col·lectiu, així com potenciar la seva autodeterminació i socialització. També s'hi treballen de manera transversal hàbits d’higiene i el respecte entre companys/es i els monitors/es.

El casal s'adreça a dos col·lectius: infants, i adolescents i adults. Es realitza tots els dissabtes de 17 a 20 h al Centre d'Educació Especial de Ca n’Oriol (grup d'infants), i a l'Associació de Veïns de Ca n'Oriol i al local de l’APDIR (grup adolescents i adults).

El nombre de places disponibles són 25 per grup. Les ràtios acordades son d’1 monitor per cada 3 participants, variable segons les necessitats dels nens i nenes participants. En el cas dels adults la ràtio és d’1 monitor cada 5 participants.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0