Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és el Servei de Promoció i Dinamització Cultural? El Servei de Promoció i Dinamització Cultural gestiona els serveis culturals, proporciona recursos culturals a la ciutadania, ofereix una programació cultural estable, potencia les expressions culturals i festives, participa en la recerca i divulgació el patrimoni historicoartístic de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què és el Servei de Promoció i Dinamització Cultural?

El Servei de Promoció i Dinamització Cultural gestiona els serveis culturals, proporciona recursos culturals a la ciutadania, ofereix una programació cultural estable, potencia les expressions culturals i festives, participa en la recerca i divulgació el patrimoni historicoartístic de Rubí.

Missió

El Servei de Promoció i Dinamització Cultural és un recurs públic de gestió, promoció i dinamització cultural amb la missió d’orientar, implementar i desenvolupar les línies de les polítiques culturals de l’Ajuntament.

 Valors

  • Compromís amb els valors ètics i democràtics.
  • Integritat i responsabilitat, amb vocació i orientació de servei públic.
  • Respecte a la legalitat i a la diversitat.
  • Amb la proximitat amb el territori, cooperant amb els seus agents i institucions.
  • Des de la professionalitat.
  • Amb vocació de transparència.

Visió

El Servei de Promoció i Dinamització Cultural treballa per garantir i facilitar el dret accés efectiu a la cultura, per promoure el seu valor,  potenciant-la com un bé essencial, comú i identitari. D’aquesta manera volem contribuir al desenvolupament sostenible i inclusiu Rubí, per tal d’esdevenir una ciutat culturalment rica, més inclusiva, cohesionada i igualitària.

L’objectiu

El Servei de Promoció i Dinamització Cultural té l'objectiu de difondre i facilitar l’accés de la ciutadania a la cultura, mitjançant la programació d’activitats culturals i festives, també a través de la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni historicoartístic local.

Treballar per enfortir i potenciar la vida cultural de la ciutat, per tal que la cultura esdevingui un element de vertebració social, un eix cohesionador i integrador del municipi, així com una via de projecció de la ciutat.
   

Cultura_general

   
Les finalitats del servei

  • Sensibilitzar, volem fomentar la importància, el coneixement i el valor de la Cultura.
  • Enfortir i potenciar la Cultura, promovent-ne la creació, enfortint i fent créixer la dimensió i la importància del sector cultural de  Rubí, així com treballar per la seva projecció més enllà del municipi.
  • Democratitzar la Cultura des d’una perspectiva inclusiva i participativa, amb la voluntat de facilitar i ampliar l'accés efectiu als béns i serveis culturals.
  • Promoure l’acció cultural,  per tal que la Cultura esdevingui un element cohesionador i integrador en el municipi, contribuint a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

    

Els fonaments de dret de la cultura


Els fonaments jurídics de la Cultura

Acord del Govern pel qual es declara la Cultura bé essencial

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
7