Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propostes del Fòrum per la cultura a Rubí Informació del recull de les propostes del Fòrum https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Propostes del Fòrum per la cultura a Rubí

Informació del recull de les propostes del Fòrum

Més de 80 persones,  entitats, artistes i ciutadans, van participar en el Fòrum per la Cultura a Rubí. Més de 60 persones han fet aportacions al voltant de la cultura i l’educació.

Aquest espai de trobada i els qüestionaris al Rubí Participa ens va permetre reflexionar, debatre i formular propostes sobre diversos àmbits de l’acció cultural. S’han resumit en 154 propostes, agrupades en 20 projectes i estructurats en 15 eixos.

Actuar sobre la cultura és actuar sobre l’ànima de la nostra ciutat. La cultura defineix la nostra identitat, és una via d’expressió però també d’educació, un valor intangible capaç de cohesionar comunitats senceres”. Ana M. Martínez, alcaldessa.

El regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez, ha agraït de la seva banda la participació i gran implicació de totes les persones assistents a la jornada: “Tot el que s’ha debatut avui contribuirà a fer un bon Pla d’acció i innovació cultural per a Rubí”.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0