Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació 6 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Programació 6 de juny

Diumenge 6 de juny, a partir de les 17.30 h
Les pompiers

Cia. La Tal

Lloc: Cercaviles a l'illa de vianants

De la plaça del Doctor Pearson a la plaça de Catalunya i a la plaça del Doctor Guardiet, es duran a terme animacions que et descobriran diferents maneres de fer teatre i t’acompanyaran al lloc de la festa.

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres coneixeu, hi seran fent de mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Seran el veritable punt d’informació mòbil d’aquest festival.

Les pompiers

    

Diumenge 6 de juny, a les 18 h
Conservando memoria

Autoria i direcció, Julián Sáenz –López Santamaría i Izaskun Fernández Rubio
Intèrpret, Izaskun Fernández Rubio
Cia. El Patio Teatro

Lloc: Teatre Municipal La Sala
Entre bambolines

CONSERVAR De el llatí conservare. Mantenir o tenir cura de la permanència o integritat d'alguna cosa o d'algú. Continuar la pràctica d'hàbits i costums. Guardar amb cura alguna cosa...

L'espectacle és un joc de preguntes als avis d'Izaskun, actriu i codirectora del Patio, el seu desig de conservar-los en una pirueta personal per esquivar l'absència, el seu homenatge a quatre persones importants en la seva vida, el seu desig de conservar la seva memòria, de preservar-la. A través d'aquest procés, l'espectador connecta amb la seva pròpia memòria i els seus records més profunds i es genera una simbiosi inoblidable.

Conservando la memoria

    

Diumenge 6 de juny, a les 19.15 h
Home

Cia. Cris-is

Lloc: Jardins de l'Ateneu

En una casa miserable, una parella viu la seva penosa rutina. Drama al servei de la comèdia. Riure del bo, del sonor, del que cura. Un espectacle trepidant, emocionant, hilarant i també... tendre. 

Home

    

Diumenge 6 de juny, a les 20.15 h
Entre nous

Cia. Cirque Entre Nous (França)

Lloc: Pati de l'Escola Pau Casals

Un espai obert, tres màstils, cadires desendreçades i un parell d’instruments musicals. Cinc amics inseparables es retroben després d’un cert temps. Arriben d’un en un, s’observen, somriuen, el devenir de les seves vides els ha dut avui a aquest indret, són els mateixos de sempre. La música sona i envolta l’espai, el moviment, la complicitat.

L’humor, l’amistat i l’amor es troben tant horitzontalment com vertical aixoplugats pels tres màstils.

Entre nous

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
0