Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació 5 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Programació 5 de juny

Dissabte 5 de juny, a partir de les 17.30 h
Les pompiers

Cia. La Tal

Lloc: Cercaviles a l'illa de vianants

De la plaça del Doctor Pearson a la plaça de Catalunya i a la plaça del Doctor Guardiet, es duran a terme animacions que et descobriran diferents maneres de fer teatre i t’acompanyaran al lloc de la festa.

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres coneixeu, hi seran fent de mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Seran el veritable punt d’informació mòbil d’aquest festival.

Les pompiers

    

Dissabte 5 de juny, a les 18 h
Conservando memoria

Autoria i direcció, Julián Sáenz –López Santamaría i Izaskun Fernández Rubio
Intèrpret, Izaskun Fernández Rubio
Cia. El Patio Teatro

Lloc: Teatre Municipal La Sala
Entre bambolines

CONSERVAR De el llatí conservare. Mantenir o tenir cura de la permanència o integritat d'alguna cosa o d'algú. Continuar la pràctica d'hàbits i costums. Guardar amb cura alguna cosa...

L'espectacle és un joc de preguntes als avis d'Izaskun, actriu i codirectora del Patio, el seu desig de conservar-los en una pirueta personal per esquivar l'absència, el seu homenatge a quatre persones importants en la seva vida, el seu desig de conservar la seva memòria, de preservar-la. A través d'aquest procés, l'espectador connecta amb la seva pròpia memòria i els seus records més profunds i es genera una simbiosi inoblidable.

Conservando la memoria

    

Dissabte 5 de juny, a les 19.15 h
Trash

Cia. Zero en conducta

Lloc: Jardins de l'Ateneu

Poubelle és una bosseta de brossa que sempre va somiar amb ser una estrella. Però com evitar el destí de les coses? Una bossa d’escombraries és i serà sempre una bossa d’escombraries.

Poubelle acceptarà el seu destí en aquesta comèdia tràgica molt còmica i poc tràgica, en la qual cantarà abans que arribi el pròxim camió de les escombraries. 

Trahs

    

Dissabte 5 de juny, a les 20 h
Herència

Cia. La Industrial Teatrera

Lloc: Pati de l'Escola Pau Casals

Un espectacle sobre l'herència que volem deixar explicat en clau de clown. Dos clowns son llençats en un abocador d'escombreries... com el món on vivim, miren, juguen iintenten adaptar-s'hi... fins que en un moment donat diuen prou! Perquè tu, quina herència vols deixar?

Herència

    

Dissabte 5 de juny, a les 21.45 h
Fly me too the moon

Cia. Leandre

Lloc: Pati de l'Escola Pau Casals

Tàndem: bicicleta per a dues persones; viatge: tot allò que passa entre aquí i allà; lluna: destí de tots quan volem somiar desperts; duo de clowns: funambulistes del desastre i la poesia.

Una bicicleta voladora, fusta, ferro, pols, sabates grosses i barrets fins a les celles. La lluna ens espera. Fly me to the moon és el viatge possible de dos pallassos cap a la lluna. És la proesa del somiador. La proesa de dos innocents.

Fly me too the moon

    

Dissabte 5 de juny, a les 22.45 h
Welcome to my head

Cia. Kerol

Lloc: Jardins de l'Ateneu

Un home al límit de l’esquizofrènia ens invita a viatjar entre els plecs del seu cervell. Un personatge poca solta, ple de tendresa, sarcasme i bogeria. Ens mostra els efectes adversos de viure en els nostres temps a través de gags absurds i habilitats inusuals.

Amb un ritme frenètic i molt humor, Kerol ens sorprèn amb una miscel·lània de malabars excèntrics i beatbox bufó.

Welcome to my head

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
0