Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació 4 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Programació 4 de juny

Divendres 4 de juny, a partir de les 17.30 h
Les pompiers

Cia. La Tal

Lloc: Cercaviles a l'illa de vianants

De la plaça del Doctor Pearson a la plaça de Catalunya i a la plaça del Doctor Guardiet, es duran a terme animacions que et descobriran diferents maneres de fer teatre i t’acompanyaran al lloc de la festa.

Els bombers de La Tal, que molts de vosaltres coneixeu, hi seran fent de mestres de cerimònies. Es passejaran pels carrers anunciant els espectacles que podreu veure i explicant els llocs on es faran. Seran el veritable punt d’informació mòbil d’aquest festival.

Les pompiers

    

Divendres 4 de juny, a les 21.30 h
Plomes i reclams

Amb Elena Martinell i Glòria Garcés
Dramatúrgia, Marc Rosich
Direcció, Roberto G. Alonso
Cia. Elena Martinell

Lloc: Jardins de l'Ateneu

Espectacle gratuït

A Plomes i reclams descobrim l’arxiu musical de cants d’ocells que una meticulosa ornitòloga ha anat recopilant al llarg de la seva vida. Darrere la seva figura s’amaga Papagena, la dona de l’ocellaire de la Flauta Màgica mozartiana, que, farta de ser relegada a un mer paper decoratiu, va decidir un dia trencar cadenes i abandonar la gàbia a què la societat patriarcal la volia condemnar. Ara, la coratjosa ocellaire, gaudint d’una nova vida guanyada a pols, comparteix amb el públic el relat del seu alliberament. I en paral·lel, ens fa partícips del seu inventari particular de peces dedicades a aus que somien volar, un catàleg fet de cants de rossinyols, merles o caderneres, en un repertori que va de les imitacions del barroc fins a refilets més contemporanis.

Cadascuna de les històries d’aquests ocells ens parla dels racons més ocults de l’ornitòloga, del que ha hagut de patir després de segles de captivitat i dels aires de llibertat per on ara vola.

Plomes i reclams

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
0