Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

The Killing Hits Diumenge 30 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

The Killing Hits

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Diumenge 30 de juny
.

Tothom pensava que cinc estrelles del rock com Elvis Presley, Kurt Cobain, Freddy Mercury, Jim Morrison i John Lennon ja no eren entre nosaltres, però no és així, simplement uns eren de viatge amb l’Imserso, d’altres de retir espiritual al Tibet.

Cansats ja dels bufets lliures i de tocar el bol tibetà, aquestes cinc icones de la música han tornat als escenaris per retre homenatge a les seves principals influències: Raphael, Sonia i Selena, Camilo Sesto, Chenoa...

Sota el nom de The Killing Hits, aquests cinc músics són els causants que l’índex de trencament de maluc durant els darrers anys s’hagi disparat de forma alarmant, que els fabricants de sabates no trobin cap sola que pugui resistir els seus passos de ball i que l’endemà el seu públic només pugui repetir aquestes sis paraules: Yo Quiero Bailar Toda La Noche.

Per a molts rubinencs i rubinenques aquesta banda no necessita presentació però, aquest 30 de juny a Rubí, The Killing Hits han anat a buscar tres llegendes del rock més. Qui seran?

Un Hit per governar-los a tots. Un Hit per trobar-los. Un Hit per atreure’ls a tots i lligar-los a les tenebres de la Festa.
  

Tarima L'espai disposa d'una plataforma elevada amb rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Per accedir-hi, cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat.
  

Aquest concert tindrà lloc la matinada del 30 de juny a l'1 de juliol.