Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBK Dilluns 1 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

OBK

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dilluns 1 de juliol
.

El 23 d'octubre de 1991 es posa a la venda Llámalo sueño, el primer disc d'OBK. A partir d'aquell dia es construeix la història del grup de pop-electrònic més venedor de la història de la música a Espanya, un somni de dos amics, Jordi Sánchez i Miguel Arjona, amb la mateixa passió per la música electrònica. D'aquell primer disc se'n van vendre 400.000 còpies i contenia èxits com Oculta realidad, De qué me sirve llorar, Historias de amor i La princesa de mis sueños.

El 7 de febrer de 2012, Miguel Arjona publicava un comunicat a la web del grup on comunicava la marxa. Miguel deixava Jordi Sánchez sol al timó d'OBK, alhora que el cantant anunciava un nou treball per a l'abril d’aquell any, començant així la seva carrera en solitari.

Durant la seva carrera, OBK ha editat 15 discos, la majoria d'estudi, i algun recopilatori. L’últim disc va ser gravat el 2016 coincidint amb els seus 25 anys de carrera, OBK live in Mexico, primer disc en directe d'OBK a la seva carrera i gravat a Ciutat de Mèxic durant la seva gira per Amèrica; un disc que faltava a la seva extensa carrera i que els fans reclamaven.

Des d'aquell 13 d'octubre de 1991 fins ara, han passat gairebé 30 anys, durant els quals OBK ha venut més de 1.500.000 discos i ha ofert més de 1.000 concerts entre Espanya, Europa i Llatinoamèrica. Aquestes xifres fan d'OBK un dels artistes més importants de la música en espanyol, amb concerts que, a part d’una col·lecció de hits, són una autèntica festa!!
  

Espai reservat Espai amb localitats reservades a persones amb mobilitat reduïda i cua d'accés independent.

        

INVITACIONS EXHAURIDES