Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Década Prodigiosa Dissabte 29 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Década Prodigiosa

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dissabte 29 de juny
.

Parlar de La Década Prodigiosa és parlar d'una de les formacions més longeves del panorama musical espanyol.

Més de 5 milions de discos venuts avalen la carrera d'aquest grup, que ja acumula més de 38 anys carregats d'èxits, gires multitudinàries, premis i el reconeixement del públic espanyol, que ràpidament va associar la marca Década Prodigiosa a la bona memòria, a una excel·lent posada en escena, a una bona feina dels seus intèrprets i a l'anomenat “popurri”. Van ser els primers a Espanya a unir la música i el ball basant-se en la fórmula del popurri o medley.

L'any 1988, La Década Prodigiosa va representar Espanya al Festival d'Eurovisió amb el tema original La chica que yo quiero (Made in Spain), quedant en 11è lloc. El tema va esdevenir la cançó de l'estiu.

Artistes com Mikel Herzog, Paco Morales o les germanes Cecilia i Paloma Blanco van obtenir una gran repercussió en les seves respectives carreres artístiques gràcies a la seva participació a La Década Prodigiosa. Crítics musicals qualifiquen La Década Prodigiosa com el primer Operación Triunfo, trampolí per als seus integrants al món de la música, la dansa, la interpretació i la comèdia musical.

La Década Prodigiosa va sobreviure al perible concepte “moda” i va aconseguir adaptar-se als alts i baixos de la indústria musical, refermar un públic, prendre personalitat i, en definitiva, trobar el seu lloc.

La seva trajectòria compta amb 22 discos, diversos d'ells Discos d’Or i 19 Discos de Platí, dues comèdies musicals, la participació al Festival d'Eurovisió (1988), el triomf al Festival Internacional de la Cançó de Benidorm (2006). També han treballat amb la factoria Disney i van ser elegits com el grup més representatiu de la història del pop espanyol a l'Expo Saragossa 2008.

Aquest 2024, el grup continua a primera línia de foc recorrent tot Espanya i recollint èxits per on passa. Amb una formació d'artistes de primer nivell al capdavant ─Javier Enzo, Lorena René, Roberto Velasco i Rachel Lamb─ i l’ús de les últimes tecnologies, els espectacles de La Década Prodigiosa no deixen ningú indiferent. Ho tornarem a comprovar al RRandom!


     

Aquest concert tindrà lloc la matinada del 29 al 30 de juny.