Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LOS40 Primavera Pop LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

LOS40 Primavera Pop

LOS40 Primavera Pop és un festival organitzat per l'Ajuntament de Rubí i l'emissora musical LOS40 on es donen cita alguns dels artistes internacionals amb més tirada comercial del moment.

L'esdeveniment se celebra a la ciutat des del 2017 i ha estat sempre un gran èxit de públic, amb xifres d'assistència que volten les 20.000 persones. L'activitat atrau cada any a l'Escardívol molta gent jove i famílies, tant del municipi com d'altres poblacions de l'entorn.

Rubí és una de les tres úniques ciutats de l'Estat espanyol que acullen aquest macroconcert, juntament amb Madrid i Màlaga.

La quarta edició del festival a Rubí s'ha celebrat el 19 de juny de 2021 a l'amfiteatre del parc del Castell i ha reunit més d'una vintena d'artistes: Belén Aguilera, Manel Navarro, Joan Garrido, Emlan, Amber Figueroa, Subliminal, Pol Granch, Miki Núñez, Ana Mena, Rocco Hunt, Lérica, Omar Montes, Marlon, Dani Fernández, Bombai, Álvaro Soler, Juan Magán, Nil Moliner, Lola Índigo, Sweet California, Nerea Rodríguez, Marlena i Marc Seguí.

 

 Recorda les millors imatges de l'última edició

    

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0