Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nuu La Nuu és el festival de fotografia de Rubí, nascut el 2015 amb la voluntat d’apropar a la ciutadania els actuals corrents de la fotografia d’autor i convertir la ciutat en un lloc de referència d’aquesta disciplina. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Nuu

La Nuu és el festival de fotografia de Rubí, nascut el 2015 amb la voluntat d’apropar a la ciutadania els actuals corrents de la fotografia d’autor i convertir la ciutat en un lloc de referència d’aquesta disciplina.

La Nuu_logoL'esdeveniment, organitzat actualment per l'associació cultural Ull X Ull amb el suport de l'Ajuntament de Rubí i de la Generalitat de Catalunya, i dirigit pel fotògraf rubinenc Carles Mercader, compta cada any amb la participació de diversos artistes internacionals, que exposen les seves obres de manera descontextualitzada en espais públics de la ciutat, buscant la sorpresa dels vianants. Aquesta mostra al carrer es complementa amb un programa d'activitats obert a tota la ciutadania.

La Nuu celebra la seva vuitena edició durant tot el mes d'octubre sota el lema La vida, instruccions d'ús. Una dotzena d'autors i autores participen a l'esdeveniment mostrant les seves obres a diversos espais de la ciutat:
   


En el marc del festival, s'han programat xerrades i altres activitats participatives, a banda de les habituals visites guiades a l'exposició. Consulta-les a l'agenda d'aquesta web o a la pàgina del festival.

Visita la web de La Nuu

    

Com cada any, a més, pots viure el festival a través de l'app Rubí Ciutat. Consulta-hi les activitats programades i visita les fotografies exposades als carrers de la ciutat amb el suport d'un mapa que et permetrà accedir a la localització exacta i a tota la informació sobre les obres i els seus autors i autores.

Descarrega't l'app Rubí Ciutat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0