Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Random Music Festival El Rubí Random Music Festival, el RRandom, és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festivals/copy_of_rubi-random-music-festival-1/@@images/image/preview

Rubí Random Music Festival

El Rubí Random Music Festival, el RRandom, és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme.

rrandom-rubi-2019_au lira.pngEl RRandom va néixer el 2016 en el marc de la Festa Major, que té lloc entre finals de juny i principis de juliol, amb la voluntat de conferir entitat pròpia a l'oferta musical de la festivitat de Sant Pere i projectar-la fora de la ciutat.

Amb els pas dels anys el festival, ha anat creixent en dates i en artistes, que han actuat en una gran diversitat d'escenaris de la ciutat: l'Escardívol, l'amfiteatre del parc del Castell, el Teatre Municipal La Sala, la plaça de Catalunya i la plaça del Doctor Guardiet. Noms de primers nivell de l'escena nacional ha compartit protagonisme dins la programació del RRandom amb artistes locals.

El festival vol ser accessible a tothom. Per això la majoria de les actuacions programades són d'accés gratuït amb l'única excepció d'aquelles que se celebren en recintes tancats. 

L'edició de 2020 s'ha hagut de suspendre com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. El festival tornarà el 2021 amb energies renovades.

 

 Visita el web del festival 

 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0