Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la il·lusió La il·lusió s’obre camí arreu de la ciutat! És hora de deixar-se emportar per les emocions del Nadal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Torna la il·lusió

La il·lusió s’obre camí arreu de la ciutat! És hora de deixar-se emportar per les emocions del Nadal.

Aquest Nadal, llum, color i música acompanyen un desig compartit: recuperar experiències, gaudir de les tradicions pròpies d'aquestes dates i, sobretot, retrobar-nos amb els nostres éssers estimats. Després dels moments difícils que hem viscut per la pandèmia, és hora d'assaborir el moment i de regalar-nos unes festes nadalenques plenes d'emocions.

Els diversos serveis municipals, les entitats i els i les comerciants de Rubí han tornat a treballar plegats en el disseny d'una programació que vol donar resposta a les il·lusions de tothom, que recupera i manté les nostres tradicions, alhora que consolida noves propostes que van gaudir d'una gran acollida en edicions anteriors.

Aquestes festes, tornarem a omplir de màgia els aparadors dels comerços en el marc de la iniciativa NadalARTS, gràcies a la implicació dels il·lustradors i il·lustradores de la ciutat i de l'Escola d'Art i Disseny edRa. L'alegria del Nadal circularà novament a bord del Trenet dels Comerciants i es deixarà sentir a nombrosos espais de Rubí: la carpa de Doctor Guardiet, l'Illa de la Llum de Maximí Fornés, la Fira de Nadal de la Nova Estació, els equipaments culturals... Us esperem en aquests i altres indrets de la ciutat amb més d’un centenar d'activitats que s'han preparat amb molta dedicació i, com no, amb tota la cura que encara requereix la pandèmia. 

    

Mapa dels espais de Nadal 2021

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
13