Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis Ses Majestats els Reis d'Orient recorren els carrers de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cavalcada de Reis

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Ses Majestats els Reis d'Orient recorren els carrers de Rubí
.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran en les seves carrosses alguns dels principals carrers de Rubí per saludar tots els infants. La cavalcada comptarà amb la participació d'una desena de companyies d'animació artística, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s'impliquen en l'esdeveniment sota la coordinació de la Comissió de Reis.
   

Itinerari de la cavalcada
c. Joaquim Blume ─ c. Cadmo ─ c. Prat de la Riba ─ c. Rafael Casanova ─ pg. Francesc Macià ─ av. Barcelona ─ rbleta. Joan Miró ─ pg. Les Torres ─ av. Can Cabanyes ─ pg. Ferrocarril ─ c. Monturiol ─ c. Mare de Déu de Fàtima ─ c. Tres d'abril ─ ctra. Sant Cugat ─ c. Joan Maragall ─ c. Bartrina ─ c. Lluís Ribas ─ c. Cervantes ─ av. Barcelona ─ pg. Francesc Macià ─ c. Montserrat ─ pl. Doctor Guardiet

Amb l'objectiu d'acostar l'experiència de la cavalcada a tots els infants de Rubí, enguany s'habilitarà un tram d'especial accessibilitat i visibilitat a la rambleta de Joan Miró. Aquesta part de l'itinerari serà d'ús preferent per a persones amb diversitat funcional i els seus acompanyants. No serà necessària reserva prèvia però hi haurà control d’accés.

En aquest espai podran entrar-hi, acompanyades de dues persones adultes com a màxim, aquelles persones amb una discapacitat superior al 33% que ho acreditin mitjançant:

  • Certificat de reconeixement de la discapacitat
  • Targeta acreditativa de discapacitat