Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament del Mag Rubisenc L'emissari dels Reis d'Orient obre les portes del seu laboratori als infants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campament del Mag Rubisenc

Aquesta activitat ja ha finalitzat

L'emissari dels Reis d'Orient obre les portes del seu laboratori als infants
.

Els dies previs a l'arribada dels Reis d'Orient, l'emissari de Ses Majestats, el Mag Rubisenc, obrirà el seu campament del Castell a tots els nens i nenes de Rubí. Com sempre, els rebrà en una audiència privada i recollirà les seves cartes.

Els infants podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. També trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

El campament comptarà amb animació i un servei de food truck al pati del Museu Municipal Castell (MMUC).

   

Entrades

Per garantir la màxima comoditat de les persones assistents, es lliuraran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament, els dies 2, 3 i 4 de gener a partir de les 15.30 h. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ excepte a les 15.30 h, quan també podran ser recollits per una persona adulta. En aquest cas, es facilitaran un màxim de dos tiquets per unitat familiar, tret de les famílies nombroses acreditades.

L'organització es reserva el dret de tancament de cues un cop s'exhaureixin les entrades per a aquell dia.

Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag. Es prega que, durant l'espera, es respectin les zones enjardinades del recinte.

Els dies 2, 3 i 4 de gener, es reservarà una sessió especial a les 16 h per als infants i joves de 0 a 18 anys amb diversitat funcional (a partir d'un 33% de discapacitat reconeguda), amb l'objectiu de tothom tingui l'oportunitat de gaudir de l'experiència de conèixer el Mag Rubisenc. Per participar-hi, cal inscripció prèvia al correu oadf@ajrubi.cat