Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els espais del Nadal Les festes nadalenques es viuen arreu de la ciutat, amb activitats i decoració a diferents barris. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els espais del Nadal

Les festes nadalenques es viuen arreu de la ciutat, amb activitats i decoració a diferents barris.

El Nadal s'escampa per diferents carrers i places de Rubí. Enguany pots tornar a gaudir de la Fira de Nadal a la pl. Nova Estació, de les activitats de la Carpa de Nadal a la pl. Doctor Guardiet, de l'Illa de la Llum al c. Maximí Fornés, de l'arbre de Nadal de la pl. Pere Aguilera i del Campament dels Reis al parc del Castell. A més, el Tió Gegant i el Trenet dels Comerciants faran els seus habituals itineraris pels barris de Rubí.

Pel que fa a la decoració, destaquen dues novetats: una capsa de regal gegant a la pl. Nova Estació i tretze elements lluminosos distribuïts a diferents zones de la ciutat: av. Josep Ferrer i Domingo, pl. Sardana, av. Can Fatjó amb av. Castellbisbal, rbla. Ferrocarril, pg. Les Torres, c. Lepant, c. Santa Fe, pl. Ca n'Oriol, ctra. Sant Cugat, Vint-i-cinc de Setembre, pl. Esbart Dansaire, pl. Onze de Setembre i av. l'Estatut.

   

Mapa dels espais del Nadal 2021

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0