Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament dels Reis Les portes del parc del Castell s'obren per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Campament dels Reis

Les portes del parc del Castell s'obren per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

En els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient, la llar del Mag Rubisenc bull d’activitat. Una gran quantitat de personatges hi treballen de manera incansable perquè tots els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir de la visita màgica de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Un any més, el Mag Rubisenc vol que els infants siguin partícips d’aquests dies d’il·lusió. És la seva manera d’agrair-los l’afecte que sempre mostren cap als Reis d’Orient i el bon comportament que han tingut durant tot aquest temps de pandèmia.

Els dies 2, 3 i 4 de gener, el Mag Rubisenc obrirà les portes de la seva llar a tots els infants de la ciutat per donar-los a conèixer com es prepara la nit de Reis. Dins hi trobaran un munt de sorpreses, éssers fantàstics i tota la il·lusió que sempre envolta l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Enguany, la visita al Campament dels Reis serà d'accés lliure –no caldrà reserva de localitat–, tot i que existirà un control a l'entrada per regular-ne l'aforament i evitar-hi aglomeracions.

L'activitat consistirà en un recorregut continu per un circuit de sentit únic, al llarg del qual la ciutadania podrà conèixer diferents espais i atraccions: el camí de l'artesania, el petit laboratori del Mag Rubisenc, les estances reials i el carilló de Reis. Els infants podran lliurar-hi les seves cartes a la Cartera Reial i, els més petits, regalar el xumet al Bòjum.

El Campament dels Reis obrirà els dies 2, 3 i 4 de gener de 16 a 21 h.

       

Mapa del Campament dels Reis

T'ha estat útil aquesta pàgina?

46
121