Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campament dels Reis Les portes del parc del Castell s'obren per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/nadal-i-reis/nadal/els-reis-d-orient/campament-dels-reis/@@images/image/preview

Campament dels Reis

Les portes del parc del Castell s'obren per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

En els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient, la llar del Mag Rubisenc bull d’activitat. Una gran quantitat de personatges hi treballen de manera incansable perquè tots els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir de la visita màgica de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Un any més, el Mag Rubisenc vol que els infants siguin partícips d’aquests dies d’il·lusió. És la seva manera d’agrair-los l’afecte que sempre mostren cap als Reis d’Orient i el bon comportament que han tingut durant tot aquest temps de pandèmia. Per això els convida a traspassar les portes del recinte del Castell els dies 2, 3 i 4 de gener. Dins els hi esperen un munt de sorpreses, éssers fantàstics i tota la il·lusió que sempre envolta l’arribada de Ses Majestats.

Properament t'explicarem com podràs visitar el campament dels Reis.

       

Mapa del Campament dels Reis

T'ha estat útil aquesta pàgina?

26
35