Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de Rubí la nit del 5 de gener i protagonitzaran una cavalcada estàtica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de Rubí la nit del 5 de gener i protagonitzaran una cavalcada estàtica.

Gràcies al guiatge de l'estel màgic i del Mag Rubisenc, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient està garantida, com cada any, la nit del 5 de gener a la tarda. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l'amfiteatre del parc del Castell convocats pel Mag Rubisenc i els infants de la ciutat. Allà, l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, els lliurarà les claus de Rubí perquè puguin accedir a totes les llars i repartir els regals que han demanat tots els nens i nenes.

S'han programat tres passis de l'espectacle a les 17 h, les 18 h i les 19 h que ja han exhaurit entrades. Si heu adquirit entrada, però finalment no hi podreu assistir, us preguem que n'informeu enviant un correu electrònic a helpdesk@koobin.com perquè les vostres entrades les puguin fer servir altres rubinencs o rubinenques.

L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient també es podrà veure en vídeo a través de les xarxes socials de l'Ajuntament.

Un cop finalitzat l’últim passi de l’arribada, Ses Majestats s'integraran en un recorregut estàtic al parc del Castell, cap a les 19.15 h, que els permetrà saludar tots i cadascun dels nens i nenes que acudeixin al recinte. L'accés a aquest itinerari serà lliure i només es regularà en funció de l'afluència de públic, amb l'objectiu d'evitar una concentració excessiva de gent. La cavalcada estàtica finalitzarà a les 21 h.

Corones dels Reis

    

T'ha estat útil aquesta pàgina?

41
145