Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobreix els colors del Nadal! La il·lusió del Nadal es viu a molts racons de la ciutat, despertant els sentits de petits i grans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Descobreix els colors del Nadal!

La il·lusió del Nadal es viu a molts racons de la ciutat, despertant els sentits de petits i grans.

El Nadal ens convida a sortir al carrer i retrobar-nos. Una àmplia programació organitzada per l’Ajuntament, les entitats i els comerços locals omple d’activitats la ciutat des de finals de novembre i fins després de Reis, oferint-nos mil i una experiències per compartir. Al centre de tot hi són els infants, que viuen amb especial il·lusió aquestes dates, esperant amb impaciència una nova visita dels Reis d’Orient.

Enguany, els colors més diversos s’escamparan arreu de la ciutat i tots sense excepció els trobaràs concentrats cada dia a la plaça de l’Ajuntament, en un nou espectacle que farà volar la imaginació dels més petits (i dels que ja no ho són tant). Junts hi descobrirem un gran secret: com es fabriquen els caramels, quins són els seus ingredients i d’on surten.

Nadal 2022


Però els colors del Nadal els trobarem aquest any en moltes altres activitats: els espectacles i tallers de la Carpa de Nadal, el Tió Gegant i el Trenet dels Comerciants, la Fira de Nadal i el seu Racó de les Il·lusions, el campament del Mag Rubisenc i l’esperada cavalcada... i, com no, totes les propostes que any rere any impulsen les entitats locals i que mantenen vives les nostres tradicions. No te’n perdis cap!

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0