Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Holi Dolly Rubí Festival Reinterpretació de la tradició hindú consistent en el llançament de pols de colors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Holi Dolly Rubí Festival

Reinterpretació de la tradició hindú consistent en el llançament de pols de colors
.

Durant el festival es faran quatre llançaments sincronitzats i guiats, que crearan un gran núvol de colors sobre l’Escardívol. És molt important tenir una bossa reservada per a cadascun d’ells.

Cada persona que ho sol·liciti presencialment podrà recollir una bossa de pols Holi al Punt d’Informació de la Festa Major, ubicat a la pl. Pearson. Els paquets de pols Holi es repartiran els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol fins a exhaurir existències. També es podran adquirir les bosses amb pols Holi el mateix dia de l’activitat al punt de venda de l’Escardívol. 

Es recomana portar una samarreta blanca, protegir-se els ulls amb ulleres de sol i aplicar-se crema hidratant per fer una pel·lícula i facilitar l’eliminació del color a la pell. La pols de midó no irrita, no obstant, tendeix a absorbir la humitat de la zona ocular i pot produïr molèsties.

Per a les persones amb cabell tenyit es recomana cobrir el cabell amb un mocador. L’estructura del cabell tenyit és porosa i tendeix a absorbir el color.

Entrada lliure per a totes les edats. Es recomana que no hi participin persones amb asma i problemes respiratoris.

Composició i informació sobre els ingredients de la pols Holi: pols de midó (99%), colorants (0,8%) i aromatitzants (0,2%). Producte lliure d’al·lèrgens.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.