Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alex Zayas Band Concert de blues https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alex Zayas Band

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Concert de blues
.

Alex Zayas és un dels músics més internacionals del nostre país. Des de l'any 2005 ha realitzat gires pels EUA i Canadà, on ha actuat en clubs i festivals de molt prestigi com el Buddy Guy's Legends (Chicago), Knuckle Down Saloon (Madison), Blues on Whyte (Edmonton), The Blues Can (Calgary), The Blue Rooster (Sarasota) i The Funky biscuit (Boca Ratón). 

Va ser nomenat ciutadà d'honor a la ciutat de Calgary l'any 2016 per la seva trajectòria a la ciutat. L'any 2006 va tenir l'honor de fer de teloner de BB King (Minneapolis, Orchestra Hall). També va tenir l'honor de substituir una icona del blues, Walter Wolfman Washington, amb la seva banda The Road Masters de New Orleans al festival Internacional de Blues de Calgary l'any 2015.

Gran part del seu repertori es basa en temes originals dels seus 6 discos editats, on barreja el blues amb tocs de funk i soul, combinats amb alguna versió dels mestres del gènere.

Alex ha actuat amb artistes de la talla de Larry McCray, Carl Weathersby, Russell Jackson, Mike Wheeler, Lynwood Slim, Sharon Jones, Hook Herrera, Javier Más, Julian Vaughn, Steve De Swardt, Paul Orta, Johnny B Gayden, Larry Williams , Alex Napier, Slam Allen...

L'acompanya una banda de primera, amb Albert Greenlight (guitarra), JJ Bass (baix) i el mestre Roberto Olori (bateria).

Hi col·labora: Societat de Blues. 

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.