Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciao Raffaella Festival RRandom 2022 | Nit de revival https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ciao Raffaella

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Festival RRandom 2022 | Nit de revival
.

Si hi ha una artista internacional estimada al nostre país i a Llatinoamèrica, és Raffaella Carra. No només va ser durant molts anys número u en vendes amb els seus discos, sinó que també va participar en una desena de pel·lícules i va ser presentadora estrella en molts formats televisius a Itàlia i a Espanya.

La seva carrera professional va arrencar ben jove, amb només nou anys, després de ser elegida per a un petit paper en una pel·lícula, Tormenta del pasado. Amb un total de dinou treballs discogràfics, els seus èxits musicals són incontables i per tots coneguts, com Fiesta, Caliente Caliente, Rumore, Qué dolor, Gracias a la vida, No te cases con un torero, Hay que venir al sur, Far l’more, o En el amor todo es empezar, entre molts altres èxits de la seva carrera.

Aquest espectacle de producció espanyola, amb part d'artistes de nacionalitat italiana, és una proposta divertida i amena per a tota la família. Un xou festiu amb cançons conegudes per tothom.

La seva estrena va ser l'any 2016 a l'emblemàtica sala Joy Slava de Madrid i, des de llavors, ha visitat moltes poblacions espanyoles. Aquesta temporada, després de la mort d'aquesta gran artista, l'espectacle es converteix en un gran homenatge a la seva carrera.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major. 

Aquest concert tindrà lloc la matinada del 2 de juliol al 3 de juliol.