Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais habilitats per a persones amb mobilitat reduïda Els espais de programació disposen d’accessos habilitats per a persones amb mobilitat reduïda. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major/informacio-practica/espais-habilitats-per-a-persones-amb-mobilitat-reduida/@@images/image/preview

Espais habilitats per a persones amb mobilitat reduïda

Els espais de programació disposen d’accessos habilitats per a persones amb mobilitat reduïda.

A l'amfiteatre del parc del Castell i al Teatre Municipal La Sala hi ha localitats reservades per a persones amb mobilitat reduïda. En el cas de l'Escardívol, on no hi ha seients, es disposa d'una plataforma perquè aquestes persones puguin gaudir dels espectacles des d'una posició més elevada.

En cas de dubte, adreça't a l'organització a través del Punt d'Informació de Festa Major. Si has adquirit entrades per als concerts de La Sala, pots adreçar un correu a la.sala@ajrubi.cat i intentarem resoldre el teu cas.

A la zona de l'Escardívol i del parc del Castell, s’habilitaran places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Caldrà que en l’estacionament s’identifiqui el vehicle amb l’acreditació corresponent.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0