Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És Festa Major! Del 28 de juny a l'1 de juliol, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

És Festa Major!

Del 28 de juny a l'1 de juliol, Rubí celebra la Festa Major de Sant Pere.

Un any més, la Festa Major de Rubí arriba carregada d'activitats per a tothom. Cultura popular i tradicional, arts escèniques, propostes familiars, esport i molta música són els ingredients que conflueixen en una de les festes majors més participatives de l'entorn. Sant Pere es viu als carrers en constant moviment: petits i grans circulen d'una activitat a una altra enllaçant dies i nits sense gairebé descans.

Més de 200 activitats omplen la programació de la Festa Major 2024, gràcies a la implicació del teixit associatiu local i d'altres col·lectius que es bolquen en aquests dies de celebració amb l'habitual il·lusió.

Enguany, la Festa Major consolida novetats introduïdes l'any passat, com la plaça de Pep Rovira, convertida en escenari estable de concerts de rock; o la plaça d'Estanislau Figueras, espai de músiques tranquil·les i activitats familiars accessibles. A més, s'incorpora a la programació el RRandom Club, un emplaçament amb serveis de restauració i música a càrrec de DJ on allargar les nits situat a l'Amfiteatre del parc del Castell.

Consulta la programació, porta-la a la butxaca amb l'app Rubí Ciutat i viu intensament la Festa Major!

  

Cartell de la Festa Major 2024

Il·lustració de Montsino (Montse Fortino), del col·lectiu CIRC   
     

Agraïments

ACBAE, ACSPROSC, AJM La SoniK, Associació Casal de la Gent Gran de Rubí i el seu Entorn, Associació Cultural del Carrer Sant Jaume, Associació Cultural i Social de Touba-Rubí (ACSOT), Associació Cultural Sant Galderic, Associació d’Amics de l’Astronomia TRI-A Rubí, Associació d’Animació Les Anades d’Olla de Rubí, Associació d’Escacs Rubinenca, Associació Espai Socio-Cultural L'Aurora-CGT Rubí, Associació Jazz Rubí, Associació Rubí Musical Segle XXI, Associació Senegambia, Associació de Músics Rock de Rubí, Associació Som Gent Alegre, AV 25 de Setembre, AV de Ca n’Oriol, AV Districte 5 El Portal de Ca n’Oriol, Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, Casa de Todos, Castellers de Rubí, Centre d’Estudis Rubinencs, Centro Aragonés de Rubí, Club Esportiu de Bàsquet Sant Jordi, Club Esportiu Horitzó 1994, Club Frontenis Rubí, Club Radiocontrol Rubí, Club Tennis Taula Rubí, Club Unió Petanca Les Torres Rubí, col·lectius juvenils de l’Espai Jove Torre Bassas, Col·lectiu de persones joves LGTBI Kaipé, Colla de Diables de la Riera, Colla de Diables de Rubí, Colla de Diables Rubeo Diablorum, Colla de Geganters de Rubí, Colla Gegantera de l’Escola Teresa Altet, Colla Gegantera del Pinar, Colla Skamot Blau i Les Anades d’Olla amb el Bòjum, Coordinadora de Entidades Culturales i Andaluzas de Rubí (CECAR), Club Boxeo Vega, Esbart Dansaire de Rubí, Escola de Música Núria Garriga, Escola de Sardanes Flor de Neu, Església de Sant Pere, Espai d'Art La Claraboia, Foment de la Sardana de Rubí, GAER, Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí, Grup Fotogràfic El Gra, HCR Cent Patins, InFest, Irmandade Galega de Rubí, Kids&Us, Majnunat, Museu Etnogràfic Vallhonrat, Obrador Coral de Rubí, Ràdio Rubí, Red Land Sound System, Secció Esportiva Regina Carmeli, Societat de Blues de Rubí, Societat Sant Antoni Abat de Rubí, Taula de Cultura Popular i Tradicional, Unió Atlètica Rubí, Unión Extremeña de Rubí i Unió Esportiva Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

9
59