Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove Expressa! i Grandma's Funky Dust Mostra de talent dels i de les joves de la ciutat i concert de la banda local de música experimental https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/programacio/cercador-dactivitats/rubi-jove-expressa-i-grandmas-funky-dust/@@images/image/preview

Rubí Jove Expressa! i Grandma's Funky Dust

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mostra de talent dels i de les joves de la ciutat i concert de la banda local de música experimental

Etiquetes

.

Artistes de diferents col·lectius joves de la ciutat mostren el seu talent creatiu que treballen al llarg de l’any a l’Espai Jove Torre Bassas i a les diferents activitats del programa Rubí Jove als Barris! 

A més, a les 20 h es durà a terme l’actuació de Grandma’s Funky Dust, un grup rubinenc de música experimental que juga amb la improvisació en directe partint de les bases de la música negra, el funk, el hip hop, el jazz i el blues. Grandma's Funky Dust és l'ingredient màgic que tota àvia ha emprat per als àpats dels seus nets i netes. Quatre nets ben alimentats que s'han agrupat per seguir cuinant ritmes i melodies amb el mateix carinyo i il·lusió que la Paquita posava a fregir un ou.

Aforament limitat. Requereix reserva prèvia a https://rubi.koobin.cat.

Accés: a partir de les 18 h.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.