Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Golconda a l’Espai ARTBORETUM Concert del nou projecte musical de Luca Palazzo i Miquel Martínez https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/programacio/cercador-dactivitats/golconda-a-l2019espai-artboretum/@@images/image/preview

Golconda a l’Espai ARTBORETUM

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Concert del nou projecte musical de Luca Palazzo i Miquel Martínez

Etiquetes

.

L’Arborètum del parc del Castell pren vida per Festa Major amb un espai farcit de color, moda, cultura, disseny i una zona habilitada amb foodtrucks per gaudir d’aquest espai únic a la ciutat.

Golconda és un grup nascut el 2019 a Barcelona, que es mou entre el folk i el rock, amb un enfoc eclèctic, instrumental i potent. El projecte neix del retrobament entre el guitarrista italià Luca Palazzo i el flautista català Miquel Martínez 'Miquelmar' cinc anys després de la fi de Trucupas, el seu anterior projecte, amb què van fer 2 gires europees i més de 80 concerts entre 2012 i 2014. Amb aquest nou projecte, actualment estan treballant en el seu disc debut, que veurà la llum properament.

Golconda són Miquel Martínez: flauta travessera i veu; Joana Gumí: violí i veu; Jordi Sala: guitarra elèctrica i veu; Luca Palazzo: guitarres; Pol Barbé: baix; i Gerard Tort: bateria.

Entrada lliure amb aforament limitat.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.