Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El seguici al Celler Mostra de les figures festives del seguici de Festa Major https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/programacio/cercador-dactivitats/el-seguici-al-celler/@@images/image/preview

El seguici al Celler

Mostra de les figures festives del seguici de Festa Major
.

El seguici popular és l’element definidor de l’apartat patrimonial de les celebracions populars i tradicionals del cicle del Corpus Christi i de les festes majors als Països Catalans. Està integrat pel conjunt de danses, imatgeria festiva, personatges bíblics, figures hagiogràfiques, roques, entremesos, representacions al·legòriques, balls parlats i músiques populars, que protagonitzen alguns dels actes més patrimonials d’aquestes festes. Els elements que actualment els formen varien segons la població.

A Rubí, els elements que en formen part de manera tradicional són exposats al Celler dins El seguici al Celler. Mostra de les figures festives del seguici.

Del 26 de juny al 4 de juliol.

Horari especial de Festa Major: del 26 al 29 de juny de 10 a 14 h i de 18 a 24 h.

Hi col·laboren: Associació Cultural Sant Galderic, Associació d’Arrel Dansa, Associació d’Animació Cultural del Carrer Sant Jaume, Associació d’Animació Les Anades d’Olla, Castellers de Rubí, Colla de Diables de la Riera, Colla de Diables de Rubí, Colla de Diables Rubeo Diablorum, Colla de Geganters de Rubí, Colla Gegantera Escola Teresa Altet, Esbart Dansaire de Rubí, Escola de Sardanes Flor de Neu, Foment de la Sardana de Rubí, Òmnium Cultural de Rubí i Societat Sant Antoni Abat.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.