Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Política de menors La llei regula les condicions d'accés de menors als espectacles. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/informacio-practica/politica-de-menors/@@images/image/preview

Política de menors

La llei regula les condicions d'accés de menors als espectacles.

La Festa Major dels Infants


En els casos de les activitats adreçades a públics familiars, tots els infants hauran d’anar acompanyats de com a mínim una persona major d’edat i d'un màxim de dos. En aquests casos, els infants i els acompanyants hauran de reservar entrada.

   

Per a la resta d’activitats de la programació


  • S’aconsella seguir les recomanacions de públic destinatari.
  • L’entrada per als infants de 0 a 3 anys serà gratuïta i no requerirà reserva prèvia, sempre i quan els infants s’asseguin a la falda i no ocupin una localitat. Per raons d’aforament, la resta de menors hauran de reservar entrada i, en cas de ser de pagament, comprar-la a preu normal.
  • Les persones menors fins als 15 anys (incloses) caldrà que entrin acompanyats d’una persona major d’edat, i que omplin una declaració sobre l’acompanyament de menors que pots trobar aquí.
  • Les persones menors a partir de 16 anys hauran de reservar entrada i, en cas de ser de pagament, comprar-la a preu normal. Podran accedir al recinte sense acompanyament ni autorització.

   

Documentació necessària per a l’accés de menors


Les persones menors fins als 15 anys (incloses) caldrà que entrin al recinte acompanyades d’una persona major d’edat, i que omplin una declaració sobre l’acompanyament de menors que pots trobar aquí, signada pel pare, mare o tutor legal d’acord als següents casos:

  • En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare, la mare o tutor/a legal, caldrà indicar en el formulari l’opció ACOMPANYO EL/LA MENOR, sent necessària la presentació del DNI del menor i de l’acompanyant, o bé document legal que acrediti la relació amb el/la menor en el control d’accés.
  • En cas que l’acompanyant no sigui el pare, ni la mare, ni tutor/a legal, caldrà indicar en el formulari l’opció AUTORITZO COM A ACOMPANYANT, incloent a continuació les dades de l’acompanyant, i sent necessària la presentació de la còpia del DNI o document legal que acrediti la relació del pare, mare o tutor/a legal amb el/la menor, així com el DNI del menor i de l’acompanyant autoritzat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0