Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades Totes les activitats tenen aforament limitat, reserva la teva localitat prèviament. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-major-de-sant-pere/festa-major-2021/entrades/@@images/image/preview

Entrades

Totes les activitats tenen aforament limitat, reserva la teva localitat prèviament.

En aplicació de la normativa vigent per a la prevenció i contenció de contagis per COVID-19, els aforaments dels concerts del festival RRandom i de les activitats de Festa Major són limitats. Es requereix la reserva prèvia d’entrada o inscripció a totes les activitats de la programació.

La recaptació obtinguda amb la venda d'entrades per al festival RRandom es destinarà íntegrament a Creu Roja i concretament al Pla Creu Roja RESPON, implementat per l'entitat per donar resposta a totes les emergències ocasionades per la pandèmia de la COVID-19. Els diners s'empraran per ampliar el pressupost de les targetes moneder per a alimentació bàsica que reben actualment les persones vulnerables de la ciutat.

   
Canals de reserva i compra d’entrades


L’Ajuntament de Rubí posa a disposició de la ciutadania un canal en línia per a la compra i/o reserva d’entrades de manera telemàtica, que es recomana fer servir de manera prioritària com a mesura de prevenció i de contenció de contagis.

Per comunicar una incidència o per a qualsevol altra gestió que desitgis realitzar en relació a les entrades adquirides a la pàgina web rubi.koobin.cat, pots contactar amb el servei d’atenció a l’usuari a través del correu helpdesk@koobin.com, amb horari d’atenció de dilluns a dijous de 9 a 18 h, i divendres de 8 a 14 h.

També s'habiliten els següents punts físics de compra i/o reserva presencial d’acord als següents horaris:

 • Taquilla del Teatre Municipal La Sala: fins al 18 de juny, en horari de dimarts a divendres 17 a 20 h.
 • Punt d’Informació Municipal (pl. Doctor Pearson): els dies 21, 22, 25, 26, 27, 28 i 29 de juny de 10.30 a 13.30 h, i de 17 a 20 h, i el 23 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h.
 • Taquilla dels espais de programació: a partir d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

Per tal de prevenir el contacte amb paper, en els casos d’espectacles de pagament, aquest es realitzarà únicament mitjançant targeta bancària.

   

Procés de reserva i compra d’entrades


 • Per raons d’aforament, s’aplicarà una limitació d’un màxim de quatre entrades per compra/reserva d’entrades per persona.
 • Durant el procés de compra i/o reserva d’entrades, se sol·licitarà, com a mínim, una identificació nominativa de la persona que efectua la compra/reserva, i una adreça electrònica on fer arribar el comprovant de compra i l’entrada o entrades adquirides. L’Ajuntament de Rubí no serà responsable en cas de pèrdua o robatori de les entrades adquirides.
 • En cas de ser requerides dades addicionals durant el procés de reserva/compra d’entrades, aquestes seran adequadament sol·licitades. Totes les dades personals facilitades seran tractades d’acord amb la política de privacitat disponible aquí.
 • En el procediment de compra o reserva telemàtica, l’adreça electrònica facilitada per la persona que efectua la compra/reserva podrà ser utilitzada per l’Ajuntament de Rubí per realitzar qualsevol comunicació vinculada a les entrades adquirides. Per aquesta raó, les comunicacions enviades per l’Ajuntament de Rubí a aquest efecte a aquesta adreça electrònica es consideraran efectivament notificades a la persona que realitza la compra/reserva. L’Ajuntament de Rubí no es fa responsable dels efectes que puguin derivar-se de la inexactitud de l’adreça electrònica facilitada.
 • Durant el procés de compra/reserva d’entrades telemàtica, la persona que realitza la compra/reserva podrà modificar les dades de compra/reserva fins al moment previ a la confirmació de la compra/reserva. Una vegada finalitzada la compra/reserva, l’usuari/a podrà accedir al seu compte d’usuari/a podent modificar únicament certes dades, atès el procediment establert per l’Ajuntament de Rubí.
 • La formalització d’entrada comporta l’acceptació d’una declaració responsable conforme no es considera l'existència de simptomatologia compatible ni s’ha estat en contacte amb cap persona diagnosticada de COVID-19 durant els darrers quinze dies.

    

Retorn d’entrades


 • En cas de cancel·lació dels espectacles de pagament, es retornarà l’import de les entrades. En la resta de casos, l’import de l’entrada no es retornarà. En casos de retorn d’entrada per l’existència de simptomatologia compatible o contacte amb una persona diagnosticada de COVID-19, contacta amb helpdesk@koobin.cat i intentarem resoldre el teu cas.
 • Per raons d’aforament, es prega fer un ús responsable de les entrades i evitar l’absentisme.
 • Per a qualsevol altra casuística, escriu-nos a helpdesk@koobin.cat i intentarem resoldre el teu cas.

    

Control d’entrada en l’accés als espais de programació


 • Et recomanem portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon), per evitar el contacte amb el paper o, si no és possible, portar-la impresa des de casa.
 • En cas de l’accés amb menors, s’han de presentar una sèrie de documents en funció de qui acompanyi el menor al recinte:
  • En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare, la mare o tutor/a legal, caldrà indicar en el formulari l’opció ACOMPANYO EL/LA MENOR, sent necessària la presentació del DNI del menor i de l’acompanyant, o bé document legal que acrediti la relació amb el/la menor en el control d’accés.
  • En cas que l’acompanyant no sigui el pare ni la mare ni tutor/a legal, caldrà indicar en el formulari l’opció AUTORITZO COM A ACOMPANYANT, incloent a continuació les dades de l’acompanyant, i sent necessària la presentació de la còpia del DNI o document legal que acrediti la relació del pare, mare o tutor/a legal amb el/la menor, així com el DNI del menor i de l’acompanyant autoritzat.
 • Es prega puntualitat en els horaris d’accés per facilitar l’entrada esglaonada i evitar aglomeracions.
 • L’entrada i sortida dels recintes es durà a terme de manera esglaonada. Cal que segueixis les instruccions del personal de l’organització.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

9
11