Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi a la Biblioteca Coincidint amb Sant Jordi, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler et convida a conèixer aquesta gran fàbrica d'experiències. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/diada-de-sant-jordi/sant-jordi-a-la-biblioteca/@@images/image/preview

Sant Jordi a la Biblioteca

Coincidint amb Sant Jordi, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler et convida a conèixer aquesta gran fàbrica d'experiències.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler viu amb especial il·lusió la Diada de Sant Jordi. El seu director, Adrià Martín Cantos, aprofita la proximitat d'aquesta jornada per animar els rubinencs i rubinenques a no deixar-se perdre aquest gran centre cultural:

    

Olor de fàbrica d'experiències

Sempre m'ha entusiasmat l'olor que fan els llibres nous, principalment els còmics que combinen text amb imatges a tot color. Aquests dies de primavera, mentre veiem colors per la nostra ciutat i, si ens podem treure la mascareta, sentim les olors de tot el que ens envolta, esperem la Diada de Sant Jordi com una jornada per compartir amor i lectures amb les ganes afegides d'apropar una rosa al nostre olfacte i respirar profundament.

Això va d'olors, sí. Penseu en les vegades que heu olorat alguna cosa que us ha fet reviure records emmagatzemats. Unes quantes, oi? Doncs a la fàbrica d'experiències de la Biblioteca de Rubí ens agrada guardar, cuidar i compartir tota aquesta memòria. La memòria escrita i la memòria viscuda.

Les persones que venen a la Biblioteca s'emporten vivències amb olor de molts colors. Venen a aprendre, investigar, conèixer, descobrir, experimentar, innovar, participar, inspirar-se, crear i, perquè no, a jugar.

Sant Jordi no és només el dia del llibre i la rosa, on els enamorats celebren l'arribada de la primavera, sinó que també és una diada de reivindicació cultural. De la mateixa manera, la Biblioteca de Rubí no és només un espai on es guarden els llibres, on els estudiants venen a fer colzes, sinó que també és un lloc de trobada orientat a vertebrar i integrar la societat rubinenca per facilitar-ne la seva cohesió.

A Rubí teniu un centre cultural on viure experiències i que, a més a més, democratitza l'accés a la informació i al coneixement, assegurant l'aprenentatge al llarg de la vida.

Penso que ara més que mai, sigui a distància o presencialment, en digital o en paper, a casa o al carrer, cal seguir lluitant per confraternitzar amb els nostres veïns, amics i companys. Ens hem de cuidar mútuament. Segur que gaudir d'aquests dies de colors i olors ens ajudarà a veure les coses més clares.

I si teniu algun dubte podeu demanar ajuda a les bibliotecàries i bibliotecaris de la fàbrica d'experiències de la Biblioteca de Rubí, que sempre està a punt per acollir totes les propostes sorgides de i per #Rubicity.

Feliç Diada de Sant Jordi!

    

Biblioteca Sant Jordi 2021

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
0