Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compra el llibre i la rosa a Rubí Llibreries i floristeries instal·laran les habituals parades davant dels seus locals per ajustar-se a les mesures de contenció de la COVID-19. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/diada-de-sant-jordi/compra-el-llibre-i-la-rosa-a-rubi/@@images/image/preview

Compra el llibre i la rosa a Rubí

Llibreries i floristeries instal·laran les habituals parades davant dels seus locals per ajustar-se a les mesures de contenció de la COVID-19.

Enguany, els llibres i les roses tornaran als carrers de Rubí però no podran concentrar-se als espais habituals de la Diada de Sant Jordi. Segons les indicacions aprovades dins del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), els establiments que vulguin disposar de parades exteriors les hauran d'instal·lar davant del seu local o en una zona pròxima, si és que això és inviable. D'aquesta manera, es vol evitar l'aglomeració de persones en un únic espai.

Aquestes són les parades que trobaràs a la ciutat:

Llibres


Gràfiques Ventura
c. Sant Pere, 32
21, 22 i 23 d'abril

Lectors, al tren!
c. Magí Ramèntol, 3
23 d'abril

Llibreria L'Ombra
pl. Pere Esmendia, 21
22 d'abril a la tarda i 23 d'abril tot el dia

Racó del Llibre
c. Doctor Robert, 12
22 i 23 d'abril

Vilalta
pg. Francesc Macià, 15
21, 22 i 23 d'abril

       

Roses


Carmen Art Floral
c. Maximí Fornés, 42

Floristeria Lolín
c. Prat de la Riba, 24

Floristeria Momentum
c. Maximí Fornés, 64

Flors per a tu
pl. Nova


Durant tota la setmana, també podràs adquirir els rosers produïts al viver de la Font del Ferro, la societat municipal dedicada a la integració laboral i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. Ho podràs fer de dilluns a dissabte, de 9 a 14 h, a la mateixa finca (c. Càceres, s/n) o bé el dijous i divendres, de 8 a 13 h, a la parada que té la Font del Ferro al Mercat Municipal. 

Sant Jordi 2021 a la Font del Ferro

 

  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0