Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció de comparses El Concurs de comparses de Carnaval 2023, convocat per l'Ajuntament, se celebrarà el dissabte 18 de febrer en el marc de la tradicional rua. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inscripció de comparses

El Concurs de comparses de Carnaval 2023, convocat per l'Ajuntament, se celebrarà el dissabte 18 de febrer en el marc de la tradicional rua.

Els tres millors grups rebran com a premi 1.400 €, 700 € i 400 € (imports bruts) respectivament.

Les comparses que vulguin participar al concurs hauran d’estar formades per un mínim de cinc persones. El jurat, integrat per diverses persones vinculades al teixit associatiu local i al món de l’animació cultural, les puntuarà segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i els elements complementaris de figuració. Per valorar tots aquests aspectes, el jurat circularà d’incògnit al llarg de l’itinerari, per la qual cosa és aconsellable que els grups facin coreografies i figures en moviment durant tota la desfilada.

Les comparses que estiguin interessades a participar al concurs s’hi han d’inscriure fins al dilluns 13 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o bé a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

Els premis del Concurs de comparses de Carnaval es lliuraran el dilluns 20 de febrer al Museu Municipal Castell (MMUC).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1