Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre Municipal La Sala Davant la necessitat de disposar d’un espai escènic municipal, l’Ajuntament de Rubí adquireix a mitjans dels anys vuitanta les instal·lacions del Rubí Cinema i l’adapta, amb caràcter provisional, com a sala polivalent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Teatre Municipal La Sala

Davant la necessitat de disposar d’un espai escènic municipal, l’Ajuntament de Rubí adquireix a mitjans dels anys vuitanta les instal·lacions del Rubí Cinema i l’adapta, amb caràcter provisional, com a sala polivalent.

Posteriorment es decideix refer tot l’equipament i es va edificar el teatre que actualment coneixem.

La Sala Teatre Municipal fou inaugurat el divendres 18 de setembre de l’any 1992. El teatre municipal és el lloc on la música, la dansa, el teatre i el cinema són els protagonistes i apropa a la ciutadania de Rubí els espectacles creats a la nostra ciutat, a Catalunya, a la resta de l’estat i, ocasionalment, a d’altres països.

El Servei de Cultura gestiona directament l’equipament i hi desenvolupa les següents propostes:

  • La Temporada Estable d’Espectacles, programació periòdica d’espectacles de diferents generes i dins de la qual hi trobem, a més, el cicle Entre bambolines -on el públic i els artistes comparteixen l’escenari, reconvertit en una especial sala d’espectacles de petit format- i les propostes de Rubí a escena –aparador de les creacions i artistes vinculats a la ciutat-.
  • Espectacles de caràcter familiar i juvenil, programats conjuntament amb “La Xarxa”.
  • La Temporada de Teatre i Dansa Amateur de Rubí, organitzada conjuntament amb les companyies locals de teatre i dansa.

Així mateix, i sempre mitjançant petició oficial, es pot cedir l’ús del teatre a entitats, empreses i particulars.

 

Ajornament d'espectacles


Com a conseqüència de l'estat d'alarma per la Covid-19, els següents espectacles del Teatre Municipal La Sala han quedat ajornats: The postman, Bona gent Oops!

L'equip del Teatre Municipal La Sala està treballant perquè aquests i altres espectacles que s'hagin de cancel·lar per l'actual situació d'emergència es puguin tornar a programar entre els mesos de setembre de 2020 i gener de 2021. Les persones que ja havien adquirit la seva entrada per a alguna d'aquestes obres podran fer-la servir en la nova data o, en el cas que no hi puguin assistir, podran recuperar-ne l'import. Si el pagament es va fer mitjançant targeta de dèbit o crèdit, se'ls retornarà automàticament; si el pagament es va fer en metàl·lic, el podran recuperar a la taquilla del teatre una vegada pugui tornar a obrir.

 

Venda de localitats


  • Venda anticipada al teatre, cada dijous i divendres, de 17 a 20 h (excepte els festius i els espectacles familiars).
  • Venda el mateix dia de la representació de l’espectacle, a les taquilles del teatre, una hora abans de la funció.
  • Venda a través d’Internet www.teatrelasalarubi.koobin.cat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
3