Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle Art Jove Juntament amb el Servei de Joventut, el Celler aposta i dona suport a les propostes artístiques i culturals de col·lectius joves de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cicle Art Jove

Juntament amb el Servei de Joventut, el Celler aposta i dona suport a les propostes artístiques i culturals de col·lectius joves de la ciutat.

Peacock Rubí Art Festival


El Peacock Rubí Art Festival és una mostra col·lectiva d’art contemporani que acull tot tipus de disciplines artístiques, enfocada tant a artistes locals com d’altres llocs i pensada per a crear un diàleg entre artistes i públic i proporcionar un espai de reflexió i d’ intercanvi d’idees i sensacions entre els participants i els assistents. Tot el contingut del festival es caracteritza per tenir un caràcter multidisciplinari, emergent, contemporani i transgressor.

 

Infest


Infest és un Festival Internacional de Curtmetratges de gènere de terror, fantàstic i freak, que pretén servir de punt de trobada per a produccions audiovisuals professionals i no tan professionals. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1