Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nascuts per llegir La Biblioteca Mestre Martí Tauler, el CAP Mútua Terrassa, el CAP Anton de Borja i el CAP Sant Genís porten a terme aquest projecte a la ciutat de Rubí. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/equipaments/biblioteca-mestre-marti-tauler/area-infantil-1/nascuts-per-llegir/@@images/image/preview

Nascuts per llegir

La Biblioteca Mestre Martí Tauler, el CAP Mútua Terrassa, el CAP Anton de Borja i el CAP Sant Genís porten a terme aquest projecte a la ciutat de Rubí.

Objectius generals


Nascuts per Llegir1. Ajudar a establir un vincle afectiu entre adults i petita infància a través de la lectura.

2. Mobilitzar la comunitat que té cura dels infants perquè no només els protegeixi de les malalties i de la violència, sinó que promogui alhora el desenvolupament afectiu i cognitiu adequat dels petits.

3. Promoure el gust per la lectura des del primer any de vida, treballant conjuntament entre biblioteques, pediatres i altres agents del món de la lectura i l'infant.

 

Objectius específics


  1. Involucrar i formar la família en l'activitat lectora amb l'objectiu que disposi de recursos per fomentar la relació que s'estableix quan els pares llegeixen contes als fills.
  2. Fomentar el treball interdisciplinari entre els professionals de l'àmbit de la petita infància per tal que puguin combinar les seves realitats en un projecte al qual les institucions i les entitats es puguin adherir sota uns eixos comuns.
  3. Crear noves estratègies d'apropament a la lectura que identifiquin la realitat social catalana i els seus diferents problemes, i permetin compartir experiències i adaptar-les.
  4. Implicar les institucions catalanes que treballen amb infància per tal que donin suport al projecte, l'assumeixin i s'involucrin en el desenvolupament d'estratègies que permetin un creixement avaluable i seriós de l'hàbit de la lectura en els infants des del seu naixement.
  5. Desenvolupar un treball integrador que tingui en compte la petita infància i les famílies de cultures diferents.

 

Si vols més informació o vols afegir-te al programa a la teva ciutat, adreça’t al teu CAP o a la Biblioteca.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0