Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobades literàries Dins d’aquest apartat s’hi recullen totes les conferències al voltant dels llibres: presentació de llibres, xerrades literàries, taules rodones i trobades amb l’autor. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobades literàries

Dins d’aquest apartat s’hi recullen totes les conferències al voltant dels llibres: presentació de llibres, xerrades literàries, taules rodones i trobades amb l’autor.

El convidat o convidats tant poden ser el mateix autor del llibre, com un escriptor, periodista, conferenciant o editor vinculats al món literari.

En les presentacions de llibres es dona l’oportunitat de conèixer una obra literària de la mà del seu propi autor, i en finalitzar la sessió hi sol haver un torn obert de preguntes per poder aclarir qualsevol dubte que tinguem. També podem adquirir el llibre amb una dedicatòria personalitzada.

Per a la resta de conferències, hi sol haver un especialista o especialistes en una determinada obra, normalment d’autors clàssics però també moderns. En aquestes xerrades, del que es tracta de conèixer millor un determinat llibre, els motius pels quals es va escriure, l’entorn d’època, finalitats de l’escriptura i rerefons personal contraposat amb el/la protagonista.

Una menció apart tenen les “trobades amb l’autor”. Aquestes són trobades amb algun autor del qual s’ha llegit el seu llibre en algun dels nostres clubs de lectura. S’organitzen de manera puntual per aprofundir en el món d’alguna de les obres proposades. Aquestes trobades estan obertes a tots els públics.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0