Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferències UAB En el cicle de conferències dels amics de la UAB, es debaten temes sobre l’actualitat vigent. L’objectiu és donar a conèixer l’opinió dels experts sobre qüestions que afecten la vida dels ciutadans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Conferències UAB

En el cicle de conferències dels amics de la UAB, es debaten temes sobre l’actualitat vigent. L’objectiu és donar a conèixer l’opinió dels experts sobre qüestions que afecten la vida dels ciutadans.

amics UABEn aquests tallers i conferències, l’Associació d’Amics de la UAB vol estrènyer els vincles entre la Universitat i el seu territori geogràfic més proper. Les propostes són de temàtica diversa i adaptades a les necessitats de cada municipi amb l'objectiu d'acostar el coneixement generat a la UAB a la societat.

 L'Associació d'Amics de la UAB és una entitat formada per antics alumnes, professors, membres del PAS, proveïdors i amics de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu objectiu principal és promoure una relació activa i oberta entre la Universitat i la societat. L'Associació ofereix serveis de la Universitat, i també externs, als associats i les empreses; alhora que promou contactes, coneixements i opinions a partir de trobades que vinculin sectors professionals i empresarials concrets.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0