Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana En aquesta nova etapa absolutament marcada per la Covid-19, s'han impulsat des de l'Ajuntament diverses iniciatives de caràcter social obertes a la participació ciutadana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Participació ciutadana

En aquesta nova etapa absolutament marcada per la Covid-19, s'han impulsat des de l'Ajuntament diverses iniciatives de caràcter social obertes a la participació ciutadana.

Seguim connectats

La situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia del coronavirus ha capgirat el funcionament de la nostra ciutat, tal com està passant arreu del món.

Gràcies, Rubí!

El Rubí actual és fruit de l'esforç d'homes i dones que, en moments d'adversitat, van saber actuar units i de forma solidària.

Cartes amb cor

Cartes amb cor vol posar color i calidesa al dia a dia dels avis i àvies que viuen a les residències de la ciutat i, d'aquesta manera, aconseguir que l'actual situació de tensió i angoixa originada pel coronavirus els sigui més suportable.

Arxivem la Covid-19

L’Arxiu Municipal recull testimonis documentals sobre el moment excepcional que estan vivint els rubinencs i rubinenques arran de la pandèmia de la Covid-19