Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gràcies, Rubí! El Rubí actual és fruit de l'esforç d'homes i dones que, en moments d'adversitat, van saber actuar units i de forma solidària. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Gràcies, Rubí!

El Rubí actual és fruit de l'esforç d'homes i dones que, en moments d'adversitat, van saber actuar units i de forma solidària.

Gràcies Rubí_1Es va fer especialment evident en els dies posteriors a la rierada del 1962, quan el poble va haver d'afrontar la mort de centenars de veïns i veïnes i una destrucció sense precedents. Aquella va ser una ferida difícil de sanar però que, a poc a poc, va anar cicatritzant gràcies al suport mutu de tots els rubinencs i rubinenques.

Episodis com la rierada han construït la nostra identitat al llarg dels anys, ens han ajudat a créixer i han definit els nostres valors: els d'una ciutat solidària capaç de superar-se davant les dificultats.

Avui tenim un nou repte. Aquest cop, l'amenaça ens ha arribat en forma de virus, posant en perill la nostra salut i, per extensió, tota la nostra estructura vital com a poble. L'enorme tensió que pateix el sistema sanitari, l'aïllament físic a què ens ha abocat aquesta crisi i els efectes econòmics que també se'n deriven han generat una situació d'emergència excepcional que torna a reclamar la solidaritat de tots i de totes. Només si actuem com una ciutat cohesionada, sortirem d'aquests moments tan difícils sense haver perdut ningú pel camí.

L'Ajuntament vol ser catalitzador d'aquest esperit solidari, donant resposta a les moltes persones que ja ens heu demanat com podeu col·laborar. Si ets una persona, entitat o empresa que té possibilitat d'ajudar d'alguna manera, nosaltres posarem els mitjans perquè ho puguis fer. Posa't en contacte amb l'Ajuntament si disposes de qualsevol material que pugui ser útil en aquesta crisi, especialment el de caràcter sanitari, i també si vols fer una aportació econòmica en benefici d'aquells veïns i veïnes més necessitats.

Farem que la teva ajuda arribi a personal sanitari, d'emergències, de neteja, residències i altres persones que estan treballant a primera línia i que s'estan jugant la salut, i fins i tot la vida, per tots i totes nosaltres. Ho farem amb total transparència i sempre al servei d'aquells que més ho necessiten. Aquí pots consultar on ha anat a parar la teva ajuda.

Gràcies, Rubí!

 

Com pots fer les donacions?


  • Donacions de material: color@ajrubi.cat i 637 830 901
  • Donacions econòmiques: ES68 0081 0014 0000 0176 1482 (Banc Sabadell) amb el concepte: Donació benèfica AJRUBI COVID 19 + NIF

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0