Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recomanacions per a establiments del sector alimentari, restaurants i comerços que fan repartiment a domicili En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la Covid-19, els establiments del sector alimentari oberts al públic o que fan repartiment a domicili han de: https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Recomanacions per a establiments del sector alimentari, restaurants i comerços que fan repartiment a domicili

En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la Covid-19, els establiments del sector alimentari oberts al públic o que fan repartiment a domicili han de:
  • Seguir complint estrictament les normes generals de seguretat alimentària.
  • Complir les normes específiques per a la prevenció de la transmissió de   la Covid-19 que les autoritats competents vagin facilitant.

Aquestes normes específiques per a evitar la propagació de la Covid-19  requereixen que els operadors econòmics reforcin els programes de neteja i desinfecció que ja tenen instaurats, i apliquin mesures concretes per a l’atenció al públic i per a realitzar el repartiment a domicili d’aliments i menjars preparats.         

En aquest sentit, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha emès una sèrie de recomanacions concretes que cal complir:

També cal tenir en compte la Guía de buenas prácticas para los establecimientos del sector comercial elaborada pel Ministeri de Sanitat i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0