Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'acompanyament per a persones amb diversitat funcional L'Ajuntament de Rubí ha impulsat un nou servei gratuït d'acompanyament per a persones amb diversitat funcional que presentessin trastorns de conducta vinculats a la situació de confinament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei d'acompanyament per a persones amb diversitat funcional

L'Ajuntament de Rubí ha impulsat un nou servei gratuït d'acompanyament per a persones amb diversitat funcional que presentessin trastorns de conducta vinculats a la situació de confinament.

Servei acompanyament persones discapacitatLa iniciativa, coordinada per l'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional, s'ha adreçat a infants i joves menors de 21 anys i a persones adultes amb poc suport familiar que puguessin acreditar la necessitat de sortir al carrer per raons terapèutiques.

El servei ha contemplat sortides d'una hora de durada pròximes al domicili des de mitjans de d'abril i fins a finals de juliol. Un/a treballador/a familiar de l'empresa Suara ha estat l'encarregat/da d'acompanyar la persona amb diversitat funcional i de garantir en tot moment les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19.  

La família ha pogut escollir entre dues franges horàries: de 9 a 14 h i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres. Com a màxim, s'han pogut demanar dues hores a la setmana en dies diferents.

L'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional de l'Ajuntament s'ha encarregat de valorar si la persona per a la qual se sol·licitava el servei reunia els requisits. En cas de ser així, ha coordinat la prestació amb Suara. El tipus i grau de discapacitat s'havia de  demostrar a través de la targeta acreditativa o del certificat de reconeixement. En total, s'han realitzat 333 sortides.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1