Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la Covid-19 Subvenció destinada a fomentar la supervivència econòmica dels establiments comercials i de serveis de proximitat del municipi de Rubí que han vist afectada la seva activitat per la declaració de l’estat d’alarma. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la Covid-19

Subvenció destinada a fomentar la supervivència econòmica dels establiments comercials i de serveis de proximitat del municipi de Rubí que han vist afectada la seva activitat per la declaració de l’estat d’alarma.

CONVOCATÒRIA OBERTA DEL 31 D'AGOST FINS AL 13 D'OCTUBRE  (INCLOSOS)

Despeses subvencionables


La subvenció concedida s’aplicarà al finançament dels següents tipus de despesa:

  • Tributs: taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic municipal, tant pel concepte d’ocupació, com pel concepte de gestió i tramitació de la llicència, referits a la terrassa i/o tarima vinculada a l’establiment.
  • Elements personals: cotitzacions al Règim Especial de Treballadors Autònoms i despeses del personal de plantilla com el salari brut i les quotes empresarials a la Seguretat Social.
  • Elements materials: cost de l’arrendament del local on està implantat l’establiment, quotes dels préstecs bancaris i subministraments d’electricitat, aigua i gas.

 
Requisits


Per optar-hi, heu de complir aquests requisits:

  • Els establiments comercials han d’estar donats d’alta, des d’abans del 4 de maig de 2020, en algun dels epígrafs de l’IAE inclosos dins la relació d’epígrafs contemplats a la convocatòria.
  • L’activitat que es desenvolupi no ha de ser objecte d’un expedient administratiu per infracció de normes aplicables.

 
Quantia


La quantia de la subvenció per beneficiari i establiment serà d’un màxim de 1.200 €. Les quantitats a les quals podran optar els negocis varien en funció del personal contractat i de la superfície de l’establiment.

 
Presentació de sol·licituds


El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Així, la convocatòria estarà oberta entre el 31 d'agost i el 13 octubre (inclosos).

Els impresos de sol·licitud i els models normalitzats exigits estaran disponibles a la pàgina web www.rubi.cat, dins la seu electrònica, apartat de tràmits i gestions.

Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar per via telemàtica mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També podran presentar-se les sol·licituds de forma presencial (amb cita prèvia) a l’oficina FUER, Masia de Can Serra (c. de Can Serra, 3. PAE CIT 5B La Llana). *

*Horari d’atenció al públic de 9 a 14 h (de dilluns a divendres) amb cita prèvia.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1